Hesabını Sil
Bu işlem geri alınamaz. Onayladığında hesabın, seçimlerin, önerdiğin içerikler ve sosyal profilin dahil tüm verilerin kalıcı olarak silinir.
E-posta ve şifre ile giriş yapıyorsan
Google veya Apple ile giriş yapıyorsan
Şifren olmadığı için hesap e-postana bir onay bağlantısı göndereceğiz.
Uygulama hâlâ elindeyse Ayarlar > Hesabı Sil'den de aynı işlemi yapabilirsin. Sorun yaşarsan destek@shumushumu.com adresine yaz.